I det fynske folks tjeneste

Turist-direktør stopper

Direktør for Syddansk Turisme, Peter Saabye Simonsen, fratræder efter aftale med bestyrelsen sin stilling som direktør.

Syddansk Turisme er inde i en forandringsproces med en ny forretningsplan, hvor vi blandt andet skal ændre fokus til at være en mindre udviklingsorganisation, lyder begrundelsen.

- Der skal arbejdes med markedsføring, analyse & viden, destinations-udvikling og forretningsudvikling. Dette sker efter et bredt ønske fra turisterhvervet, kommuner og subregionale erhvervsfremme organisationer. Set i det lys er der behov for en anden profil på direktørposten, siger bestyrelsesformand Jack Nielsen, Syddansk Turisme.

Peter Saabye Simonsen vil arbejde i Syddansk Turisme frem til udgangen af 2011 og i perioden indtil da vil han udelukkende arbejde med projekterne Leg og Læring, Oplevelsernes Academy samt vækstforums forprojekt i forbindelse med destinationsudvikling.

- Fokus for Syddansk Turisme har ændret sig, og jobbet er anderledes end det job jeg sagde ja til i sin tid - jeg har svært ved at se mig i den nye organisation - hvorfor jeg har valgt at søge nye udfordringer, siger Peter Saabye Simonsen.

Birgitte Hee Olesen konstitueres indtil videre i direktørstillingen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.