I det fynske folks tjeneste

TV 2-direktør: Praktisk at samle TV 2 i København

TV 2' økonomidirektør synes, at det er besværligt, at stationen ligger i Odense.

Det er for besværligt og dyrt, at TV 2 ligger i Odense og ikke i København. Det siger TV 2's økonomidirektør. Men det er en dårlig ide at flytte, mener lederen af journalistuddannelsen i Odense.

Dårlig ide at flytte til København

TV 2's økonomidirektør så gerne, at kravet om, at TV 2's hovedsæde skal ligge i Odense, blev fjernet.

- Det ville være mest praktisk at samle hele TV 2 i København. Det er vist vanskeligt at argumentere imod, siger Anders Kronborg, økonomidirektør på TV 2 til Fyens Stiftstidende tirsdag.

Men ikke desto mindre, så mener Troels Mylenberg, der er leder af journalistuddannelsen i Odense, at det er en dårlig ide. Han siger i dag til TV 2/FYN, at TV 2 netop har opnået den folkelige popularitet og succes ved at placere sig i provinsen, som et alternativ til DR, der har hjemme i hovedstaden.

For dyrt

Ifølge Anders Kronborg bruger stationen hvert år over 10 millioner kroner på at transportere ansatte mellem Odense og København. Ligesom meget af TV 2's udvikling lige nu sker i København. Her har de nye kanaler, Zulu og Charlie, hovedsæde.

Kravet om, at hovedsædet skal ligge i Odense står i den public servicekontrakt, som Kulturministeriet og TV 2 har indgået, og som løber til 2013.

Anders Kronborg vurderer dog, at det tidligst kan blive i 2009 at man kan ændre på placeringen af TV 2.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.