TV 2/Fyn går i dybden med nye aktualitetsformater

Fagredaktionerne løfter journalistikken med daglige analyser, debatter – og livfulde livesendinger.

Når TV 2/Fyn den 15. november relancerer hele nyhedskanalen bliver det samtidig med helt nye aktualitetsformater, der bliver skabt af mediehusets tre fagreaktioner for kultur, business og politik. Derudover bliver der dagligt prioriteret tid til grundige analyser fra de folk, der er allermest inde i stoffet på deres område, nemlig fagredaktørerne.

Og hver aften sender TV 2/Fyns stærkeste live-kræfter fra en af dagens aktuelle begivenheder på Fyn i det kendte format Fyn Live.

Journalistikken bliver fremover mere fokuseret og bedre prioriteret på alle TV 2/Fyns platforme, når fagredaktionerne lancerer nye indholdsformater, der skal gøre fynboerne klogere på de fynske dagsordener.

Mandage står i de sociale mediers tegn med formatet #fikduset.
Her får seerne mulighed for et indblik i alt det, der er foregået på de sociale medier i den forgangne uge. Et fast panel af eksperter vil kaste lys over alt det, fynboerne diskuterer i det digitale univers.

Tirsdag står i det politiske tegn, hvor TV 2/Fyns politiske redaktion står bag formatet Politik og Spin.
Tidligere minister og formand for SF, Anette Vilhelmsen, og tidligere amtsborgmester og regionrådsmedlem, Poul Weber, er faste paneldeltagere, der analyserer det politiske landskab.

Onsdag går TV 2/Fyn i dybden på erhvervsområdet med Bossen og Bissen.
Et aktualitetsformat, der kredser om de emner, der hver dag diskuteres på de fynske arbejdspladser og i erhvervslivet.

Torsdag bliver der rettet spotlight på sportens verden i formatet Sport på Fyn.
Her vil seerne komme tættere på de fynske sportsklubber og foreninger. Vi ser frem mod weekendens kampe og giver overblik over stillinger og placeringer.

Fredag vil fynboerne få gode råd til weekendens muligheder i Kulturambassadørerne.
Her vil et fast panel af kulturinteresserede diskutere og debattere emner indenfor kulturens verden. Samtidig får seerne inspiration til aktuelle kulturarrangementer.

TV 2/Fyns kendte liveformat, Fyn Live, får nu to af mediehusets stærkeste livekræfter i spidsen. Signe Ryge og Preben Dahl bliver frontfigurerne for Fyn Live, der tager seerne med til aktuelle begivenheder rundt på hele Fyn og øerne.

Og endelig. Hver dag vil TV 2/Fyns tre fagredaktører give analyser inden for hver deres felt.
Ole Frank Rasmussen står i spidsen for business-redaktionen.
Martin Mulvad Ernst for kulturredaktionen.
Jesper Buch for den politiske redaktion.

Oversigt

    Oversigt