TV 2/FYN på Bogforum 2014

[b]TV 2/Fyns kulturredaktion er i år med på BogForum i København med egen scene, og det hele sendes live på TV 2/FYN[/b]

Når årets store bogmesse BogForum 2014 finder sted i Bella Center i København fra den 7. til den 9. november vil man for første gang kunne opleve "TV 2 Regionernes Scene". Her vil programværter og journalister fra 7 regionalstationer interviewe et bredt udsnit af aktuelle danske forfattere, der alle har en særlig tilknytning til den enkelte tv-stations sendeområde.

I løbet af de tre dage kan man blandt andet møde fynske Jesper Wung-Sung, der er aktuel med bogen "Ud med Knud", der handler om børn med kræft. Elsebeth Egholm, der er aktuel med endnu en krimi om den århusianske journalist Dicte Svendsen. Krimikongen Jussi Adler-Olsen, der vil fortælle om skriveprocessen som den udspiller sig på forfattercenteret i Hald ved Viborg.

Nordjyske Bjarne Nielsen Brovst, der er aktuel med samlede digte og egne erindringer. Tom Buk-Swienty, aktuel med andet bind om Kaptajn Dinesen og Jacob Wendt Jensen, der er aktuel med biografien "Victor Borge - Mennesket bag smilet".

De i alt 21 forfatterinterviews bliver sendt direkte på TV 2/FYN, og begivenheden bliver samtidig livestreamet på tv2fyn.dk og via TV 2/Fyns gratis app.

Sendingerne vil finde sted søndag den 9. november kl. 11.00 til 16.30.

Hvis man er gæst ved Bogforum 2014 i Bella Center er man velkommen til at være med som publikum ved TV 2 Regionernes Scene, som findes i Hal C, scene E-019.

Herunder en oversigt over hvilke forfattere, der bliver interviewet hvornår i løbet af de tre BogForum-dage.

BOGFORUM 2014. TV2 Regionernes Scene.

Søndag den 9. november

Kl. 11 - 11.28 BogForum 2014. Stine Sylvestersen fra TV2/Lorry interviewer Kenneth Bøgh Andersen om børne- og ungdomsgyseren "Tempus fugit". Og Josefine Ottesen om "Helgi Daner", der er en historisk roman om den danske sagnhelt Holger Danske.

Kl. 12 - 12.28 BogForum 2014. Jesper Mortensen fra TV Midtvest interviewer forfatter Jussi Adler-Olsen Interviewet går bag om krimikongens skriveproces på forfattercentret i Hald ved Viborg.

Kl. 13 - 13.28 BogForum 2014. Per Jensen fra TV2/Nord interviewer forfatter og foredragsholder Bjarne Nielsen Brovst. Bjarne Nielsen Brovst er aktuel med samlede digte 1964-2014 og første bind af sine erindringer.

Kl. 14 - 14.28 BogForum 2014. Søs Kjeldsen fra TV2/Østjylland interviewer forfatter Elsebeth Egholm. Elsebeth Egholm er aktuel med 8. bind om den århusianske journalist Dicte Svendsen, der også er "oversat" til tv-serien "Dicte" på TV2.

Kl. 15 - 15.28 BogForum 2014. Signe Ryge, TV 2/FYN interviewer forfatterVibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen "Af ingenting". En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.

Kl. 16 - 16.28 BogForum 2014. Brian Christensen fra TV2 Bornholm interviewer naturvejleder Søren Sillehoved og journalist Kristoffer Holm Pedersen. Interviewet fokuserer på kunsten at forfatte guidebøger.

Oversigt

    Oversigt