TV2-chef i spidsen for Aarhus Teater

Tidligere administrerende direktør for TV2 Peter Parbo afløser folketingsmanden Kim Andersen som bestyrelsesformand for det kriseramte Aarhus Teater.

Det bliver en rigtig talknuser, der skal forsøge at rydde op i det økonomiske kaos på det underskudsramte Aarhus Teater.

Kulturminister Carina Christensen (K) har udpeget den 65-årige tidligere administrerende direktør for TV2 Peter Parbo som formand for teatrets bestyrelse. Peter Paarbo er bosat i Faaborg.

- Jeg er meget glad for, at vi nu har fået den nye bestyrelse på plads. Opgaven for den nye bestyrelse bliver at bringe Aarhus Teater på ret kurs igen, så teatret også fremover kan levere fremragende forestillinger til glæde for publikum, udtaler Carina Christensen i en pressemeddelelse.

Et underskud på ti millioner kroner og voldsom mistillid fra personalet tvang i december den gamle bestyrelse til at træde tilbage. Den havde folketingsmedlem Kim Andersen (V) som formand.

Andre nye bestyrelsesmedlemmer er bl.a. kulturrådmand i Århus Marc Perera Christensen (K) og tidligere amtsborgmester Johannes Flensted-Jensen (S).

Oversigt

    Oversigt