I det fynske folks tjeneste

TV2 forventer underskud på op til 215 mio.

Trods stigende omsætning og vundne markedsandele forventer TV2 historisk stort underskud i 2007. Især TV2/RADIO trækker resultatet ned.

- Målene i 2007 var meget ambitiøse. Året var præget af store investeringer som eksempelvis etableringerne af TV 2 NEWS, TV 2 Radio og TV 2 SPORT. Men det har vist sig, at de nye aktiviteter har haft en længere indkøringsperiode og har trukket betydelig flere ressourcer end forventet, siger administrerende direktør for TV 2, Merete Eldrup i en pressemeddelelse

Ud over dette har omsætningen i 2. halvår ikke levet op til forventningerne. Derfor bliver resultatet markant dårligere end forventet, og resultatet er ikke tilfredsstillende, siger Merete Eldrup.

I TV 2s halvårsrapport for 2007 var forventningerne til resultatet før skat på omkring 100 mio. kr. På baggrund af den foreløbige opgørelse af resultatet for 2007, forventer TV 2 et underskud på cirka 55-75 mio. kr.

I tillæg til dette nedskrives programtilladelsen for TV 2 Radio på cirka 140 mio. kr.

Nedskrivningen er en regnskabsmæssig foranstaltning, som er nødvendig på grund af den negative økonomiske udvikling i TV 2 Radio.

Det samlede underskud for TV 2 for 2007 forventes dermed at blive i niveauet 195-215 mio. kr.

- TV 2 skal være en sund og overskudsgivende forretning. Det er den nye ledelses og bestyrelses opgave at se på, hvordan TV 2 skal håndtere den økonomiske udfordring i år. Det kommer til at betyde besparelser og tilpasninger forskellige steder i TV 2s forretning, siger TV 2s bestyrelsesformand, Lars Liebst.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.