TV2 Vejret flytter til København

Det er slut med fynske snefnug og den velkendte grønne vejrhave i Odense bag værterne på TV2 Vejret.

Vejrudsigterne er flyttet og produceres og sendes fra mandag 1. marts fra produktionsselskabet STV's lokaler på Laplandsgade i København.

- Det er ikke fordi, vi vil væk fra Odense. Men hvis vejret som redaktion skal udvikle sig, var det vigtigt, at folk var mere samlet. Derfor skulle vi træffe et valg, og det er så endt med, at vi samler det hele i København, siger Jes Schrøder, redaktør på TV2.

Han afviser, at flytningen er sket for at spare penge, men mener det i stedet vil give en bedre udnyttelse af ressourcerne på TV2 Vejret.

- Utrolig meget tid gik op i pendleri, fordi folk var spredt ud over hele landet. Det var svært at samle folk, og svært at lave nye initiativer. Der ligger et stort potentiale i Vejret, men det var op ad bakke hver gang, fordi folk var spredt for alle vinde, forklarer Jes Schrøder.

I første omgang er TV2 Vejret rykket ind i nogle midlertidige lokaler hos STV, mens et nyt vejrstudie bygges i lokalerne på Amager. De ventes at stå klar til maj, men TV2 vil endnu ikke afsløre præcis, hvad det nye studie kommer til at indehold og om en ny vejrhave er på vej.

I forbindelse med flytningen forsvinder to populære værter.

Per Fløng, der bor i Jylland, har sagt nej til at flytte med til København, mens Britt Dige Toft er blevet fyret, fordi hun ikke passer ind den ny profil, Vejret indfører.

 Stationen skal derfor på jagt efter to nye vejransigter.

Oversigt

    Oversigt