Tvang steddatter til sex og solgte hende til fremmede

En nu 58-årig mand er tiltalt for at have misbrugt sin steddatter groft gennem flere år.

I løbet af mere end et årti er en kvinde blevet udnyttet seksuelt af sin stedfar, der også har solgt hende til sex med fremmede mennesker.

Sådan lyder det i et anklageskrift mod en nu 58-årig mand, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge tiltalen har en nu 26-årig kvinde været udsat for seksuelle overgreb, siden hun var 11 år.

Forbrydelserne er angiveligt sket på familiens bopæl i Nyborg. Her blev hun presset til at have sex med sin stedfar for første gang, da hun ikke var fyldt 12 år, lyder det i anklagen ifølge Fyens Stiftstidende.

De mange overgreb skal være begået fra 1. juli 2002 frem til 2. januar 2014. Krænkelserne fandt angiveligt sted flere gange om ugen og skete blandt andet i et kolonihavehus, i private hjem og i en bus.

Den tiltalte skal have anvendt urin, pisk, bondage og strøm i forbindelse med overgrebene, skriver avisen.

Yderligere skal stedfaren have medvirket til at skaffe kunder til sex mod betaling. En af kunderne er ifølge anklagen kommer flere gange i løbet af en periode på halvandet år.

Her har pigen angiveligt ligget fastspændt på et bord med bind for øjnene. Prisen per besøg lød angiveligt på 1500 kroner.

I en periode på syv år blev pigen, der dengang var i teenagealderen, desuden udnyttet af fremmede mænd og kvinder, hævder anklagemyndigheden.

"Kunderne" blev angiveligt fundet via annoncer på internettet. Stedfaren tog også pigen med i swingerklubber, hvor hun havde sex med andre gæster.

Den tiltalte nægter sig skyldig i samtlige forhold. På grund af referatforbud i sagen er det dog ikke muligt at gengive stedfarens forklaring.

Sagen kører for Retten i Svendborg. Der er i alt afsat otte retsdage, og dommen ventes at falde i slutningen af måneden.

Anklageren går efter forvaring eller anden foranstaltning i stedet for fængsel.

Desuden skal retten blandt andet tage stilling til, om den tiltalte fremover skal have lov til at have børn under 18 år boende eller overnatte i hjem, hvor der bor børn.

Oversigt

    Oversigt