I det fynske folks tjeneste

Twente-træner mystificeret over OB's mål

Træneren i den hollandske klub Twente ved ikke, hvad han skal mene om OB før Europe League-opgøret i Odense.

Superligaklubben OB har formået at forvirre træneren i den hollandske klub Twente før torsdag aftens Europa League-kamp mellem de to hold.

- Jeg har bidt mærke i, at OB's målforskel er lidt bemærkelsesværdig. Det er det hold i den danske liga, der har scoret flest mål, men det er også et af dem, der har lukket flest ind.

- Det betyder, at det er lidt svært at vide, hvad vi skal forvente af vores modstander, siger Co Adriaanse ifølge OB's hjemmeside.

FC Twente fører gruppe K med fire point, mens OB ligger på tredjepladsen med tre point.

Fynboerne vandt deres kamp over Wisla Krakow med 3-1, mens de tabte til Fulham, og i kvalifikationen til Champions League besejrede OB græske Panathinaikos.

Disse resultater er ikke forbigået Co Adriaanses opmærksomhed.

- Men vi ved, at de har præsteret bedre i Europa, end de har i ligaen, og det skal vi være klar over, siger Co Adriaanse.

Hollænderen tager dog gerne favoritrollen, som OB forleden fraskrev sig.

- Vi er jo nok favoritter i kampen, når vi ser på det generelle styrkeforhold mellem dansk og hollandsk fodbold, og også når vi ser på de resultater, FC Twente har opnået i Europa i de seneste sæsoner.

- Men det betyder ikke, at vi ikke kan få en svær kamp, siger Co Adriaanse.

Selv om Twentes træner undrer sig over fynboernes målscore i Superligaen, er han ikke bleg for at analysere, hvorfor OB lukker mange mål ind.

- Jeg er klar over, at det ikke har kørt optimalt for OB's forsvar i denne sæson, men forsvar starter jo i angrebet.

- Hvis ikke angriberne lægger pres på modstanderen, så bliver det nemt at lægge tryk på dem på midten af banen. Så i mine øjne er det ikke et dårligt forsvar, der kan tillægges skylden for, at de har lukket mange mål ind, siger Co Adriaanse.

Ved du noget? Så send os et tip