Tysk politi anholder fynsk kokainsmugler

Tysk politi har anholdt en odenseansk restauratør for at smugle kokain for millioner af kroner. Manden blev stoppet af tysk politi på motorvejen nær Osnabrück fredag i sidste uge. Fynboen riskikerer nu fire års fængsel i Tyskland.

Restauratør taget med 800 gram kokain

Tysk politi har anholdt en odenseansk restauratør for at smugle kokain for millioner af kroner. Manden blev stoppet af tysk politi sidste fredag på motorvejen nær Osnabrück. Fynboen risikerer nu fire års fængsel i Tyskland.

Odense Politi er ikke involveret i sagen, men er blevet orienteret om anholdelsen via Interpol. Det drejer sig om en mand midt i 30erne, der driver en mindre restaurant i Odense midtby. Ifølge Fyens Stiftstidende har manden tilknytning til det kriminelle miljø i Odense.

Odense Politi formoder, at manden har købt de 800 gram kokain i Holland, og har haft til hensigt at smugle stofferne til Danmark, for at sælge kokainen på gadeplan i Odense. Stofferne kunne have indbragt to millioner kroner i Odense.

Fynboen sidder i øjeblikket varetægtsfængslet i Tyskland. Han vil blive sigtet for narkotikasmugling, og han vil få sin sag for en tysk domstol. Manden risikerer 3-4 år fængsel.

Oversigt

    Oversigt