Tyv løb afsted med 15 diamanter og guldringe

En mand stjal onsdag eftermiddag fra en smykkebutik og slap væk i en bil.

Onsdag eftermiddag klokken 16.40 løb en mand afsted med 15 smykker fra butikken Seedorff Ure, Guld og Sølv i Odense på Dalumvej.

En mand gik ind i butikken, hvor han spurgte efter forlovelsesringe. Herefter fandt ekspedienten ringe i rød- og hvidguld samt diamanter frem.

Manden tog en kasse med 15 smykker og løb ud til en mindre hvid varebil, der ifølge Fyns Politi kan være af mærket Touran.

Bilen holdt parkeret på den nærliggende parkeringsplads. Inden gerningsmanden nåede at slippe afsted, havde man forsøgt at fange ham, men det var ikke lykkedes.

Tabte en ring

Politiet modtager anmeldelsen og kommer efterfølgende til gerningsstedet, hvor de finder nogle af tyvekosterne.

- Vi sender signalement rundt til vores patruljer. Der bliver fundet en ring på parkeringspladsen, som gerningsmanden har tabt, fortæller politiassistent i Fyns Politi Poul Hollensted til TV 2/Fyn.

Gerningsmanden er en mand af dansk udseende, taler dansk, er mellem 25 og 27 år og 180-187 centimeter høj. Han er spinkel med kort brunt strithår og smalt ansigt. Han var iført sort sportstrøje med røde og blå striber på brystet.

Fyns Politi skal nu i gang med efterforskningen af tyveriet.

- Vi har noget overvågning fra butikken og muligvis en anden butik i området, som vi skal have kigget på, siger Poul Hollensted.

Har du set noget, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt