I det fynske folks tjeneste

Tyve stjæler fra badegæster ved havnebadet i Odense

Det gælder om at passe på dine ting, hvis du bader ved stranden eller i havnebadene. Tyve stjæler tasker og punge fra badende gæster.

Varmen tiltrækker badegæster og tyve til Odense Havnebad. Foto: Jonas Mattsson

Temperaturen er flere steder på Fyn over 25 grader i disse dage, og det trækker fynboerne til stranden, friluftsbadene og havnebassinerne.

De vandglade gæster ser dog ud til at få ufrivilligt følgeskab af tyve.

Søndag eftermiddag blev der ved havnebadet i Odense stjålet en brun pung fra en sort taske, der stod placeret på en bænk i området ved havnebadet, oplyser Fyns Politi. 

Læs også Avisbud reddede ældre kvinde fra brand i hus

Ifølge øjenvidner sad en fremmed mand tæt på tasken, og kort efter blev samme person set ved en sølvgrå Mercedes, hvor han stod sammen med andre personer og fremviste ting til hinanden.

Mand med sydeuropæisk udseende efterlyst

Det formodede tyveri er blevet meldt til politiet, og anmelderen har beskrevet tyven som en mand med sydeuropæisk udseende, mellem 45 og 55 år og mellem 180 og 190 centimeter høj.

Derudover blev personen beskrevet som almindelig kropsbygning, brun hudfarve og sort, kort hår. Manden havde desuden en tatovering på venstre underarm, og han var iført sorte jeans og en hvid T-shirt.

Hvis du har set noget ved havnebadet i Odense, kan du kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

Odense Havnebad har i sommerferieperioden åbent fra klokken seks til otte om morgenen og herefter fra klokken 11 til 19. Det er gratis at springe i vandet.