Indbrud hos Happel: Tyve smadrede ruder og stjal kostbare tasker

Ejerne af tøjbutikken Happel vågnede onsdag op til et kedeligt syn - smadrede ruder og forsvundne tasker for flere hundrede tusinde kroner.

Tøjbutikken Happel har natten til onsdag fået besøg af to indbrudstyve. Med en økse og en mukkert smadrede gerningsmændene ruderne i butikken og stjal efterfølgende nogle dyre Mulberry-tasker. 

quote Der ligger en stor økse og en stor mukkert, så de har stået først med mukkert og derefter med økse, da det er panserglas, jeg har i.

Anne Dorte Happel, indehaver af tøjbutikken Happel

- Vi er ved at rydde op fortsat, og så må vi lave lister efterfølgende. Men det er mange hundrede tusinde kroner, det drejer sig om, siger Anne Dorte Happel, der er indehaver af tøjbutikken Happel på Gråbrødre Plads i Odense. 

Udover de smadrede ruder og manglende tasker så anmelderne også to mænd af dansk udseende flygte væk på en knallert, som også formodes at være gerningsmændene.

- Én af de to mænd, som begik indbruddet er kommet til skade. Det er sket under selve forløbet, hvor han, ifølge anmelderen, har gjort det på sådan en måde, at han ikke har kunne undgå, at komme til skade, siger vagtchefen for Fyns Politi Sten Nyland til TV 2/Fyn.

Hvordan manden var kommet til skade, ved politiet ikke på nuværende tidspunkt.

Smadret panserglas

Indehaveren af tøjbutikken Happel, Anne Dorte Happel, blev ringet op kort efter klokken fire natten til onsdag af vagtcentralen. Derefter kørte hendes mand til stedet. 

- Der ligger en stor økse og en stor mukkert, så de har stået først med mukkert og derefter med økse, da det er panserglas, jeg har i, siger Anne Dorte Happel. 

I mellemtiden modtog Anne Dorte Happel et opkald fra politiet, der var rykket ud. 

Ikke første gang

Det er langtfra første gang, nogen har brudt ind i butik Happel. Panserglasset i butiksvinduerne, der skulle forhindre indbrud, viste sig ikke at kunne holde indbrudstyve ude. I stedet kom de afsted med en stor del af butikkens indhold.

- Jeg er rystet. Det har kæmpestore omkostninger for mig som lille butiksdrivende. Også på den lange bane. Man vågner om natten og tænker, om det sker nu, siger Anne Dorte Happel.

Oversigt

    Oversigt