Tyve smed opbrækket pengeskab

Torsdag morgen gjorde en medarbejder ved Odense Congress Center et usædvanligt fund. På vej ud for at hejse Dannebrog fandt han et åbnet pengeskab midt på parkeringspladsen. Pengeskabet har tilsyneladende været fyldt med smykker. Politiet efterlyser ejeren.

-

Torsdag morgen gjorde en medarbejder ved Odense Congress Center et usædvanligt fund. På vej ud for at hejse Dannebrog fandt han et åbnet pengeskab midt på parkeringspladsen. Pengeskabet har tilsyneladende været fyldt med smykker.


Det ældre pengeskab er formentlig droppet af på parkeringspladsen i nattens mulm og mørke eller tidligt torsdag morgen. Lågen var åben og inden i lå blandt andet tomme smykkeskrin, filmnegativer, nøglebundter, trækningslister til klasselotteriet og en enkelt broche.


Lå på hvidt tæppe
Pengeskabet var placeret på et hvidt tæppe, og metalet i lågen var vredet af led måske efter en sprængning.


\"Det lå der i hvert fald ikke i aftes, så det må være sket i nat. Vores medarbejder fandt det på sin morgentur og tilkaldte straks politiet\", fortæller Lisbeth Orebo Dam, direktør OCC.


Teknisk undersøgelser torsdag
Odense Politi afhentede torsdag formiddag pengeskabet. For at få det tunge pengeskab op på ladet af vognen måtte politiet have hjælp fra personalet på Odense Congress Center. I løbet af torsdagen vil politiets tekniske afdeling undersøge pengeskabet for blandt andet fingeraftryk.


\"Der er ingen spor efter ejermanden blandt de efterladenskaber vi har fundet. Der er et billede af en dame og en trækningsliste. Vi vil meget gerne i forbindelse med dem der måtte savne pengeskabet\", siger Helmuth Andersen fra Odense Politi.

Oversigt

    Oversigt