Foreninger frygter tab: Tyve tømte to containere for fyrværkeri

Ukendte gerningsmænd har natten til lørdag tømt to containere for fyrværkeri i Munkebo. Overskud fra salget skulle gå til lokale sportsklubber.

- Vi har i nat haft indbrud, og vi har derfor fået tømt containerne med fyrværkeri hurtigere end beregnet. Sådan skriver Munkebo Boldklub Forældreforening på Facebook.

Det er Munkebo Boldklub Forældreforening og Lindø Rugby Sport Club, der står for fyrværkerisalget.

- Der er stjålet fyrværkeri for 340.000 kroner, fortæller formand for Munkebo Boldklub Forældreforening Jesper Bie til TV 2/Fyn.

Salget at fyrværkeri skulle være begyndt lørdag klokken 13, men i nattens løb er klubbens to containere med fyrværkere blevet brudt op og tømt for indhold.

- Vi kan tidligst få nyt fyrværkeri tirsdag eller onsdag i næste uge, da der køre en forsikringssag, som der skal være afklaret inden vi begynder salget, fortæller John Jacobsen fra Munkebo Boldklub Forældre Forening til TV 2/Fyn.

Klubben er derfor nødt til at lukke for fyrfærkerisalget indtil videre.

Rammer klubbernes økonomi

Containerne med fyrværkeri er forsikret, men det vil alligevel medføre et tab for de to klubber. Både tab for det mistede salg i dagene indtil, der er igen er fyrværkere i containerne, og tab på selvrisikoen på forsikringen

- Vi vil nu tage yderligere forholdsregler i brug. Vi laver en vagtordning og sætter kamera op på pladsen med online videodokumentation af eventuelt uindbudte gæster, skriver klubben på Facebook.

Klubberne arbejder nu på hurtigst muligt at få nye varer, så de hurtigt få gang i salget igen.

Tyveriet er meldt til Fyns Politi.

- Der er stjålet fyrværkeri for 340.000 kroner, fortæller formand for Munkebo Boldklub Forældreforening Jesper Bie.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt