I det fynske folks tjeneste

Tyve ville brænde hus af

Ejerne af et hus i Lunge på Vestfyn forpurrede sent lørdag aften planer om at brænde deres hus af. Indbrudstyve havde overhældt en madras med terpentin, men stak af fra stedet, da ægteparret kom hjem fra byen.      

Ægteparret alarmerede politiet, som i første omgang troede, at der var tale om et ordinært indbrud. Men en nærmere undersøgelse afslørede altså, at tyvene havde tænkt sig at sætte ild på, når de forlod stedet.  
Inden de blev jaget på flugt var de begyndt at samle tyvekoster sammen. Blandt andet stod der en trillebør med et våbenskab foran huset.

-Vi ser med stor alvor på sagen. Ikke mindst fordi det samme hus for bare 14 dage siden var udsat for en påsat brand, siger vagthavende hos Middelfart Politi til TV2 Fyn.

Efterlyser firhjulstrækker

Tyvene stak af fra huset på Hønnerupvej i Lunge i en sort firhjultrækker - formentlig en Mitsubitshi. Bilen havde sølvfarvede tagbøjler. Desuden  var den ene baglygte defekt.
Den ene af mændene beskrives som 40 år, 180 centimeter høj, almindelig af bygning og med mørkt hår samlet i en hestehale. Han var iført mørkt tøj.
Den anden beskrives 175 meter høj, almindelig af bygning og kronraget.