I det fynske folks tjeneste

Tyvebande taget på fersk gerning på Lindø

Fem anstte på Lindø blev natten til fredag afsløret, da de forsøgte at smugle tyvekoster ud fra værftet. Værftet har nu givet andre medarbejdere frit lejde til at komme frem.

Fem medarbejdere fra Lindø taget med tyvekoster.

Fem medarbejdere fra Lindø taget med tyvekoster.

1 af 3

Frit lejde

Politiet har gennem længere tid efterforsket en sag om tyverier i større stil fra Lindø blandt andet ved at placere civile betjente på arbejdspladsen.

Natten til fredag var der så gevinst. Her blev fem ansatte taget på fersk gerning, da de forsøgte at smugle en større mængde tyvekoster ud. Politiet vil dog ikke ud med, hvor meget der er blevet beslaglagt.

- Det er selvfølgelig kedeligt, at vi oplever det her. Men omvendt er vi også glade for at vi er begyndt at kunne få ryddet op i det, siger Finn Buus Nielsen til TV 2/FYN, der fortæller, at tyveriet løber op i et sekscifret beløb.

Værftsdirektør, Finn Buus Nielsen, siger, at der er ikke er tvivl om, at tyveriet er organiseret, og han påpeger, at Lindø ikke er færdige med de interne undersøgelser.

Værftet har derfor nu givet frit lejde til medarbejdere, der har begået tyveri til at melde sig inden den 13. februar. Det betyder, at de ikke vil blive anmeldt til politiet, men de vil blive bortvist fra Lindø.