Ubesejrede Odense slår nordjyske oprykkere

Odense Håndbold tog sæsonens femte sejr i lige så mange forsøg, da det lørdag blev 31-23 over EH Aalborg.

Det har været en hård start på livet i Danmarks bedste kvindelige håndboldrække for EH Aalborg.

Lørdag blev det til endnu et nederlag for oprykkerne, der tabte 23-31 til vicemestrene fra Odense Håndbold.

EH Aalborg har dermed stadig det første point til gode i HTH Ligaen, mens Odense Håndbold har fået en perfekt start med fem sejre i fem kampe.

Aalborgenserne fik den værst tænkelige start på kampen, da der efter fem minutter stod 5-0 til fynboerne. Hjemmeholdet fik langsomt kæmpet sig tilbage i kampen, og Aalborgs Line Berggren Larsen reducerede lidt over ti minutter senere Odenses føring til et enkelt mål.

Nordjyderne blev ved med at hænge på uden dog at indhente Odense helt. Sidste sæsons vicemestre kunne derfor gå til pausen med en 16-14-føring.

I anden halvleg var der niveauforskel, og udeholdets føring blev større og større, i takt med at kampen skred frem.

EH Aalborgs Laura Damgaard Lund blev med syv mål kampens topscorer.

Skanderborg Håndbold og Team Esbjerg mødtes også i HTH Ligaen lørdag. Her blev det til en overbevisende sejr for vestjyderne, der vandt 35-22.