Ud af kontoret ned på gaden

Borgere med gode ideer om Odenses store Thomas B. Thriges Gade-projekt får lettere adgang til at give deres besyv med, når projektgruppen slår sig ned i et midlertidigt informationshus på Fisketorvet.

Under mottoet, ud af kontoret ned på gaden, søger partnerskabet bag Thomas B. Thriges Gade-projektet dialog med borgerne.

For at fremme dialogen, er Odense Kommune og Realdania igang med at opføre et midlertidigt containerhus på Fisketorvet i Odense, som de har døbt Infoboksen.

Infoboksen åbner 29. februar, og kommer til at huse projektgruppen bag Thomas B. Thriges Gade-projektet, ligesom der bliver udstillinger og anden information om projektet.

Fra hovedgade til nyt byrum

Thomas B. Thriges Gade skal omdannes fra at være en befærdet hovedgade til en ny attraktiv bydel med boliger, butikker, erhverv, letbane og parkeringskældre.

Vinderen blandt tre finaleprojekter kåres d. 28. februar.

Dagen efter åbner Infoboksen på Fisketorvet, hvor borgerne kan få information og komme med input og ideer frem til 1. april.

- Projektgruppen skal ud, hvor borgerne er og alle er velkommen, siger projektchef, Svend Heegaard.

Han tilføjer, at konstruktive input fra borgere, kultur- og erhvervsliv, investorer og andre aktører er med til at sikre et godt resultat af det ambitiøse projekt.

Se TV 2/FYN onsdag klokken 19.30, og se de tre finaleprojekter på linket øverst til venstre.

Løbende udstillinger

Infoboksen åbner på Fisketorvet, men flytter med rundt i projektets forskellige etaper.

Undervejs bliver der forskellige udstillinger, begyndende med vinderprojektet i konkurrencen og historien om Thomas B. Thriges Gade før og nu.

Se de tre finaleprojekter

Oversigt

    Oversigt