I det fynske folks tjeneste

Uden både og klubhus: Vi håber de har fanget den rigtige

00:22

Odense Roklub er bombet tilbage til nul efter brand. Derfor er der også lettelse hos den tidligere formand i dag, hvor en mistænkt er sigtet.

Det er en tydelig lettet Carsten Utzon, der stiller op til interview ved Odense Roklub. Han var formand for klubben, da lokalerne brændte sidste år. Nu er han med i klubbens byggeudvalg og har mange gange spekuleret over, hvem der kunne finde på at sætte ild til roklubben.

- Det er noget, vi har snakket meget om i klubben. Det vil give en tryghed, hvis det er den rigtige.'

Klubben mistede 70 både i branden, og i dag er både klubhus og bådehal væk. Tilbage er en helt flad byggetomt, hvor der med tiden skal bygges nyt.

- Bare det at kigge på byggetomten her, så er det jo svært at glemme, hvad der skete.

 

Carsten Utzon betragter byggetomten.

 En bådehal skal bygges i de kommende måneder, og det er alfa og omega for klubbens medlemmer - pladsen til bådene. Derudover håber Carsten Utzon, at de snart kan påbegynde et nyt klubhus, men finansieringen er ikke på plads.

 

- Vi mangler stadig 3 millioner kroner, som vi knokler for at finde. Vi mener, vi har en god sag, så vi håber vi også kan lande den. 

I tiden siden branden har klubben nydt godt af stor velvilje fra mange af naboklubberne langs kanalen. Dermed har klubben kunnet fungere med både lokaleplads i andre klubhuse og lånte både.

Nu håber Carsten Utzon, at der kan blive sat punktum i brandsagerne.

- Både for os en masse andre klubber i Odense vil det have stor betydning, hvis den sag kan lukkes, så vi kan sove trygt igen.

 

Ved du noget? Så send os et tip