Udmærkelse til restauratør

Indehaveren af restaurant Pakhuset i Svendborg, Thomas Madsen, er blevet optaget i den internationalt anderkendte kæde, Chaîne des Rôtisseurs, som en udmærkelse af restauranten og bevis for at den lever op til kvaliteten som gourmetrestaurant.

-

Indehaveren af restaurant Pakhuset i Svendborg, Thomas Madsen, er blevet optaget i den internationalt anderkendte kæde, Chaîne des Rôtisseurs, som en udmærkelse af restauranten og bevis for at den lever op til kvaliteten som gourmetrestaurant.

Med optagelsen kan Thomas Madsen kalde sig Chef Rôtisseur, og han får et skilt til at hænge på døren som bevis på anderkendelsen.


Restaurant Pakhuset i Svendborg i fornemt selskab

Chaîne des Rôtisseurs er verdens største og mest anderkendte organisation for gastronomer. Den har rødder helt tilbage i 1200-tallets Frankrig, men blev formelt etableret i Paris i 1950.

Den har over 30.000 medlemmer i 110 lande. Herhjemme er der knap 300 medlemmer.

Thomas Madsen overtog Pakhuset i 2002 og har arbejdet målrettet på at skabe en restaurant i topklasse. Han ser optagelsen i Chaîne des Rôtisseurs som en kulmination på sit arbejde og et tegn på, at hans arbejde er lykkedes.

Han vil dog ikke bruge det som en sovepude. - Jeg vil fortsætte med at videreudvikle både mig selv, maden og erstauranten, siger han.

Oversigt

    Oversigt