I det fynske folks tjeneste

Udsigt til skybrud: Der bliver ingen Gulddreng og Sanne

Både på Fyn og i i Jylland kan man i aften se frem til op mod 30 millimeter regn. I Nyborg betyder det aflysning af koncert.

Koncerten med Sanne Salomonsen, Gulddreng og Mads Langer i Nyborg aflyses. Foto: Ida Guldbæk Arentsen og Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

I samarbejde med TV2.dk

Fredag aften skulle Gulddreng, Mads Langer og Sanne Salomonsen have spillet koncert i Nyborg.

Arrangørerne har dog til stor ærgrelse for deltagerne valgt at aflyse koncerten.

Årsagen er meldingerne om skybrud fredag aften, blandt andet fra TV 2 Vejret, på både Fyn og i Jylland.

- Billetprisen refunderes, og alle købere modtager yderligere information på den e-mail, der er oplyst ved købet, skriver Nyborg Kommune i et Facebook-opslag på vegne af arrangøren, NGIF Koncertudvalg.

Læs også Har du sikret trampolinen?: Voldsomt vejr er på til Fyn - igen

Både i Jylland og på Fyn kan man forvente over 30 millimeter regn flere steder, da en koldfront med både torden, hagl og risiko for skybrud nærmer sig landet.

NorthSide gennemfører planlagte koncerter

Muligheden for skybrud i Østjylland betyder også, at festivalgæsterne på NorthSide Festival i Aarhus risikerer at få en mere end almindelig regnvåd aften.

Festivalen har dog ikke tænkt sig, at det skal gå udover nogle af fredagens koncerter, der dækker over navne som Tina Dickow, Mø og Frank Ocean.

- Vi er så forberedte, som man kan være. Der er grus, flis og maskiner til at suge vand væk. Samtidig ved vi fra tidligere år, at vi har en meget hårdfør plads, hvor vandet løber af den skrånende plads. Så selv de år, hvor det har regnet mest over NorthSide, har gæsterne aldrig oplevet en fuldstændig tilmudret plads, siger festivalens talsmand, John Fogde, og fortsætter:

- Det ser lige nu ud til, at vi kun får et par timer med regnvejr, og at det bliver en tør festival fra omkring kl. 21 og resten af weekenden - og det ser vi frem til. Men indtil da er det fint lige at satse på det fornuftige fodtøj og en regnjakke, og så ellers se frem mod tre dage med fantastisk musik, siger han.

NorthSide Festival fortsætter frem til med søndag.

 

I samarbejde med TV2.dk