Efter kold morgen: Udsigt til smuk og solrig lørdag

Vi kan stort set ikke få mere sol på denne årstid, end tilfældet er det lørdag.

"Mørk er november, og løvfaldet slut" - sådan starter en kendt dansk sang af Thorkild Bjørnvig. Det er også ofte tilfældet i årets sidste efterårsmåned - men i disse dage vil vejret det anderledes.

Stort set alle danskere er vågnet op til skyfrit vejr med sol fra morgenstunden og rolige vindforhold, skriver TV 2 Vejret.

Kombinationen af få skyer og ingen vind har fået temperaturen til at falde til -2,3 grader i Billund, ligesom der også er frost i Horsens med -1,3 grader. I resten af landet har der været tø natten igennem, men lokalt kan man sagtens stå op til rim i græsset eller is på bilruderne.

Vejrkort lørdag eftermiddag klokken 13. Der venter os en pæn dag med masser af solskin. 
Vejrkort lørdag eftermiddag klokken 13. Der venter os en pæn dag med masser af solskin. 
Foto: TV 2 VEJRET

Selvom solen ikke længere har så megen magt, så får den dog alligevel temperaturerne til at stige til mellem 10 og 12 graders varme først på eftermiddagen.

Da det fortsat ikke vil blæse nævneværdigt, er det storartet vejr til forskellige udendørs sysler. Finder man en sydvendt krog med helt vindstille vejr, så kan man endda nyde oplevelsen af novembersolens stråler, som fortsat kan lune lidt. I dagens løb vil vinden dog tiltage en smule, så man langs den jyske vestkyst kan opleve frisk vind.

Generelt vil der komme masser af solskin til hele landet, men længst mod nordvest kan der i dagens løb komme flere skyer, mens det allerpæneste vejr findes over de sydøstlige egne.

De kommende dage fortsætter det tørre novembervejr, men der kommer ikke ligeså meget sol som tilfældet bliver lørdag.

 

Oversigt

    Oversigt