Udvalgskabale: Rød blok også på plads i Nyborg

Ikke de store overraskelser i rød bloks fordeling af overskydende udvalgsposter.

Fredag formiddag meldte blå blok sine udvalgsformænd ud i Nyborg.

Mandag aften var det rød bloks tur til at offentliggøre holdet, der skal besætte udvalgsposterne de kommende fire år.

Spidskandidat Vibeke Ejlertsen (S) besætter posten som 2. viceborgmester efter DF's Carsten Kudsk, der rykker en tand op til 1. viceborgmester-posten.

Hun fortsætter desuden som formand for beskæftigelsesudvalget, hvor partifællerne Rameesh Sambanther og Albert Pedersen også er medlem.

Der er også genvalg til Per Jespersen som formand for teknik- og miljøudvalget, hvor Frits Christensen og Albert Pedersen igen får sæde, mens SF's Suzette Frovin overtager partifællen Thomas Laursens post som formand for skole- og dagtilbududvalget.

Rød blok stiller med Frits Christensen og Rameesh Sambanther til skole- og dagtilbududvalget.

Martin Stenmann bliver formand i børn- og unge-udvalget, og han flankerer Vibeke Ejlertsen og Albert Pedersen som medlem af økonomiudvalget.

Frits Christensen er næstformand i ældreudvalget og får følgeskab af Poul Erik Knudsen og Per Jespersen.

Kultur- og fritidsudvalget får Jesper Nielsen som næstformand, og Martin Stenmann og Sonja Marie Jensen som S-medlemmer.

I erhvervsudvalget bliver Martin Stenmann næstformand og får følgeskab af Poul Erk Knudsen og Jesper Nielsen.

Social- og familieudvalget har Rameesh Sambanther som næstformand og Sonja Martie Jensen og Jesper Nielsen som medlemmer, mens Sonja Marie Jesen bliver næstformand i sundhedsudvalget og får partifællerne Poul Ertik Knudsen og Vibeke Ejlertsen med som udvalgsmedlemmer.

 

 

Oversigt

    Oversigt