Udviklingshæmmede får deres egen fest på HCA Festivals

H.C. Andersen Festivals laver fest for udviklingshæmmede i Kongens Have tirsdag den 23. august.

Når H.C. Andersen Festivals løber af stablen i uge 34 i Odense, bliver det med en ekstra dag i Kongens Have. Her ser et nyt tiltag lyset, når festivalen Silhuetten for udviklingshæmmede og deres familier får premiere.

Silhuetten skabes i de udviklingshæmmedes ånd og byder på et program af etablerede musiknavne. Det første navn på plakaten er KATO. Værter bliver Jonny Hefty og Jøden.   

H.C. Andersen Festivals for alle

Silhuetten er en endags-festival, hvor udviklingshæmmede fra hele landet kan mødes og feste med god musik og masser af festivalstemning. Her vil Kongens Have danne de optimale rammer om en fest, hvor de besøgende under trygge forhold kan hygge sig med gamle og nye venner.

Direktør for H.C. Andersen Festivals, Peter Bøgholm, glæder sig over det nye samarbejde og tilbuddene for udviklingshæmmede: 

- H.C. Andersen Festivals er for alle. Derfor er vi rigtig glade for, at vi kan være med til at skabe gode rammer for, at udviklingshæmmede kan komme til fest i Kongens Have og være del af festivalstemningen i Odense.

Lokale kræfter bakker op

Idéen til Silhuetten opstod i et møde mellem det alternative beskæftigelses- og samværstilbud Pro4 i Odense og Lavuk Entertainment, som er en del af organisationen Lavuk i København med forskellige tilbud til udviklingshæmmede.

Pris på Silhuetten

Prisen for en billet til Silhuetten er 150 kroner og kan købes via mail eller telefon til Pro4: mail@pro4.dk eller 66 18 74 44.
 

Fakta om H.C. Andersen Festivals

 

Oversigt

    Oversigt