Udvist OB-anfører føler sig bortdømt

OB-anfører Anders Møller Christensen mener ikke, at han skulle have haft rødt i 0-1-nederlaget til AC Horsens.

OB's anfører, Anders Møller Christensen, fik en uheldig hovedrolle, da han blev vist ud i slutningen af første halvleg i fynboernes 0-1-nederlag til AC Horsens.

Dermed er OB tredjesidst i Superligaen, kun fem point over Lyngby lige under nedrykningsstregen. Så ser OB nedad i tabellen?

- Vi ser kun indad. Vi skal ikke koncentrere os om andre end os selv. De seneste par kampe har vi om ikke andet haft god moral, siger Anders Møller Christensen.

Han mener, at det røde kort mod ham var hårdt dømt. I situationen havde OB-forsvarsspilleren fat i Martin Spelmann, der havde retning mod mål og fik afsluttet, hvorefter det røde kort faldt.

- Jeg synes ikke, jeg havde fat i ham, det er jo en kontaktsport, det er jo ikke fordi han faldt eller noget som helst, siger Anders Møller Christensen.

AC Horsens-træner Johnny Mølby ser anderledes på sagen:

- Det er et klart rødt kort. Der var klart frispark.

OB-træner Poul Hansen erkender, at det begynder at spidse til for OB i bunden.

- Vi er det eneste hold ud over de to, der er dernede, som kan rykke ned. Vi har fået et point i seks kampe, og hvis ikke vi snart begynder at vinde nogle kampe, så går det galt.

- Jeg synes ikke, vi med vores hold burde kunne komme i nød, men jeg erkender, at det er i den situation, vi er, siger Poul Hansen.

Oversigt

    Oversigt