Ufortjent nederlag til OB

Ove Pedersen fik en perfekt afsked med hjemmepublikummet i Århus, da AGF mandag aften vandt 2-1 over topholdet OB takket være en sen Nando Rafael-scoring.

AGF-træner Ove Pedersen tog afsked med sit hjemmepublikum, da han førte sit mandskab til en overraskende sejr mod stærke OB. Kampen endte 2-1 efter en føring på 1-0 til hjemmeholdet ved pausen.

Selvom det var OB, der var spilstyrende, kunne AGF på en veludført kontra bringe sig foran efter et kvarters spil. Efter et godt ryk fra Michael Lumb endte bolden hos Jakob Poulsen, der sikkert satte bolden i nettet.

Herefter stod der OB på resten af kampen, og i anden halvleg kom udligningen. På indlæg fra Thomas Helveg hovedstødte Peter Utaka fynboerne tilbage i kampen.

Men efter et målmandskoks af Arek Onyszko lå bolden pludselig for fødderne af Nando Rafael, der afgjorde kampen i det 89. minut.

AGF hopper nu op på femtepladsen, mens OB ligger på andenpladsen lige bag Brøndby, som fynboerne i øvrigt møder i næste runde i Odense.