Uheld knuste fynsk drøm om topplacering

Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsens hold mistede en hel time efter en tur i barrieren, og dermed røg muligheden for en plads på podiet.

Fem timer før afslutningen på 24-timers løbet på Nürburgring, ligger Audi nummer fem placeret som nummer 24. Audi'en med den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen og de tre holdkammerater hos Phoenix Racing har stort set igennem hele 24-timers løbet kørt lige op med de allerbedste. Et uheld efter cirka seks timer sendte imidlertid bilen i garage i over en time, og dermed forsvandt alle drømme om en topplacering.

Natten igennem har Nicolaj Møller Madsen og de tre andre kørere ellers bevæget sig op igennem feltet af biler, men ambitionen om en topplacering har reelt ikke været inde for rækkevidde, siden bilen kom tilbage på Nürburgring omkring kl. 22.45.

Da uheldet indtraf, lå Audi nummer fem på tredjepladsen, men mødte med barrieren kostede derefter over en time væk fra banen.

Fynboen sad igen bag rattet tidligt i morges, hvor han over to en halv time konstant kørte i top tre.

24-timers løbet køres fra lørdag eftermiddag kl. 15.30 og et døgn frem. Der stillede mere end 200 biler til start, og der forventedes på forhånd i nærheden af 250.000 tilskuere i Eifelbjergene i det vestlige Tyskland.

Løbet er blevet kørt siden 1970, og to danskere har vundet, Kris Nissen i 1991 og Nicki Thiim i 2013.

Oversigt

    Oversigt