I det fynske folks tjeneste

Uhm - så er der asparges

1 af 5

Der er lækkerhedsgaranti på alle tallerkener, når 16 fynske restauranter kreerer frokost i det fri. Hovedingrediensen er asparges.

Det er en total udsolgt aspargesfrokost,  der samler 700 mennesker i Odense i dag. 

 

 

 

Frokosten foregår som tidligere år stående - og for en gangs skyld er det i høj solskin.

700 har købt en billet til Aspargesfrokosten. Billetten er ikke øremærket til én bestemt restaurant, og man ved derfor ikke på forhånd hvem man får serveret fra.

Men det er nogle af de bedste kokke fra Fyn, der står bag - så der er udstedt lækkerhedsgaranti.

 

 

 

De deltagende restauranter er: Goma, Pasfall, Restaurant Fynboen, Sæson Spisested, mmoks, Restaurant No. 61, Falsled Kro,Kong Volmer, Kok & Vin, Restaurant Under Lindetræet, Boffa, Brasserie Svanen, Restaurant Bacchus, Restaurant Teglværksskoven, Hotel Hesselet, og STYRBÆKS.

De deltagende bryggerier er: Rise Bryggeri, Ørbæk Bryggeri, Coisbo Beer, Schiøtz, Indslev Bryggeri, Munkebo Mikrobryg, Bryggeriet Vestfyn, Bryggeriet Refsvindinge.

Ved du noget? Så send os et tip