Ulrik Laursen skal scannes

Ulrik Laursen scorede i aftes, men i dag skal skaderne gøre op. En scanning skal afgøre pausens længde.

Ulrik Laursen oplevede i sin anden landskamp at komme på scoringslisten og at få karrierens første fiberskade. Han har udsigt til tre-fire ugers pause.

I første halvleg scorede han i sin kun anden landskamp sit første mål, men få minutter senere måtte han lade sig udskifte med en skade.

Fantastisk at få scoret

- Det var fantastisk at få scoret, men så får jeg desværre et riv i en muskel ved låret. Jeg har aldrig haft en fiberskade i min karriere, så jeg kan ikke helt sige, om det er det. Men sundhedsstaben taler om en pause på 3-4 uger, sagde Ulrik Laursen efter kampen, hvor han for anden gang i træk vikarierede for skadede Daniel Agger.

- Jeg kan dog sagtens komme over en skade, og oplevelserne med landsholdet kan ingen tage fra mig, sagde Ulrik Laursen til Ritzau.

Ulrik Laursen er blevet landsholdsspiller i en sen alder. Derfor glæder han sig meget over at have fået chancen for at spille i den rød-hvide trøje, og det skulle gerne blive til flere kampe.

- Når man først har smagt på det her, så vil man gerne have mere. Det har været fantastisk at være med, og jeg høster frugterne af gode præstationer for OB, sagde Ulrik Laursen.

Oversigt

    Oversigt