Ulrik Laursen solgt til F.C. København

OB har solgt Ulrik Laursen til F.C. København. Den 31-årige forsvarsspiller debuterede for OB i en alder af bare 17, og kun afbrudt af et ophold i de skotske klubber Hibernian og Celtic har han altid repræsenteret OB.

Ulrik Laursen vendte tilbage fra sit skotske eventyr i 2005, og som en del af det OB-forsvar, der flere steder har været omtalt som Danmarks bedste, har Ulrik Laursens præstationer medført en plads i den danske landsholdstrup. Det har medført interesse fra andre klubber.

OB har ikke ønsket at sælge Ulrik Laursen, men spillerens eget ønske om nye udfordringer har betydet, at OB har været nødsaget til at tage stilling til interessen fra F.C. København.

- Vi har vi fået en særdeles god transfer. Der er formentlig tale om den største handel mellem to danske klubber og en af de absolut største handler i OB's historie. Alligevel havde jeg helst set, at Ulrik var fortsat i den klub, han i forbindelse med seneste kontraktforlængelse selv omtalte som den klub i Danmark, han holder allermest af, siger OB's direktør Kim Brink til ob.dk.

Ulrik Laursen nåede at spille 237 kampe for OB, og han er noteret for 22 scoringer. Skiftet fra OB til F.C. København sker med øjeblikkelig virkning.

Oversigt

    Oversigt