Ulrik Laursen stopper karrieren

Den tidligere OB-spiller Ulrik Laursen stopper karrieren, selvom han stadig har et år tilbage af sin kontrakt.

34-årige Ulrik Laursen stopper sin fodboldkarriere. Dermed stopper han også hos de danske mestre fra FC København, hvor han ellers havde et år tilbage af sin kontrakt.

- Min motivation for at skifte til FC København i sin tid er til fulde blevet indfriet med to mesterskaber, en pokaltitel og tre europæiske gruppespil. Jeg er stolt over at have været en del af klubben i de seneste to et halvt år og ser nu frem til livet som fodboldpensionist, siger Ulrik Laursen til klubbens hjemmeside.

Han skiftede i sin tid til FCK fra OB. I denne sæson har det dog været begrænset med spilletid, hvilket også har skyldtes skader. FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, takker Ulrik Laursen for tiden i klubben.

- Ulrik har i sine to et halvt år i klubben været et omdrejningspunkt både uden for og på banen, hvor hans erfaring og ro har spillet en stor rolle i mange vigtige kampe for klubben, siger Carsten V. Jensen.

Ulrik Laursen, der også havde en ganske flot udlandskarriere i Skotland for blandt andre storklubben Celtic, har indtil videre spillet 69 kampe for FCK.

Han kan opnå en enkelt kamp yderligere, hvis han kommer i aktion, når Sønderjyske på søndag gæster Parken i sæsonens sidste spillerunde i SAS Ligaen.

Ulrik Laursen spillede desuden fem landskampe, hvor han kom på måltavlen en enkelt gang.

Oversigt

    Oversigt