I det fynske folks tjeneste

Ulrik Laursen stopper karrieren

Den tidligere OB-spiller Ulrik Laursen stopper karrieren, selvom han stadig har et år tilbage af sin kontrakt.

Den tidligere OB'er, Ulrik Laursen, har valgt at indstille karrieren et år inden kontrakten med FCK udløber.

34-årige Ulrik Laursen stopper sin fodboldkarriere. Dermed stopper han også hos de danske mestre fra FC København, hvor han ellers havde et år tilbage af sin kontrakt.

- Min motivation for at skifte til FC København i sin tid er til fulde blevet indfriet med to mesterskaber, en pokaltitel og tre europæiske gruppespil. Jeg er stolt over at have været en del af klubben i de seneste to et halvt år og ser nu frem til livet som fodboldpensionist, siger Ulrik Laursen til klubbens hjemmeside.

Han skiftede i sin tid til FCK fra OB. I denne sæson har det dog været begrænset med spilletid, hvilket også har skyldtes skader. FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, takker Ulrik Laursen for tiden i klubben.

- Ulrik har i sine to et halvt år i klubben været et omdrejningspunkt både uden for og på banen, hvor hans erfaring og ro har spillet en stor rolle i mange vigtige kampe for klubben, siger Carsten V. Jensen.

Ulrik Laursen, der også havde en ganske flot udlandskarriere i Skotland for blandt andre storklubben Celtic, har indtil videre spillet 69 kampe for FCK.

Han kan opnå en enkelt kamp yderligere, hvis han kommer i aktion, når Sønderjyske på søndag gæster Parken i sæsonens sidste spillerunde i SAS Ligaen.

Ulrik Laursen spillede desuden fem landskampe, hvor han kom på måltavlen en enkelt gang.