I det fynske folks tjeneste

Ulrik Laursen tilbage til OB - Hemmingsen ny assistenttræner

Den tidligere OB-spiller Ulrik Laursen vender hjem til Odenseklubben igen. Den 29-årige forsvarsspiller har indgået en fire-årig kontrakt med OB.

-

Den tidligere OB-spiller Ulrik Laursen vender hjem til Odenseklubben igen. Den 29-årige forsvarsspiller har indgået en fire-årig kontrakt med OB.

Det er fem år siden at Ulrik Laursen forlod OB for at spille i skotske Hibernian. Derefter spillede han i tre sæsoner for storklubben Celtic. Men nu vender han altså hjem til Odense.

- Før jeg traf min endelige beslutning om at vende hjem til Danmark, var der også flere tilbud fra andre klubber. Men inderst inde har jeg aldrig rigtig været i tvivl om, at jeg skulle vælge OB, hvis jeg vendte hjem. Jeg har haft nogle fantastiske år i skotsk fodbold, hvor jeg har lært en masse, og udviklet mig som spiller. Nu ser jeg så frem til at yde mit bidrag til OB's succes i de kommende sæsoner. Derfor vil jeg gerne understrege, at jeg bestemt ikke er vendt hjem for at gå på pension - jeg er vendt hjem for at vinde med OB, siger Ulrik Laursen om skiftet til OB.


Michael Hemmingsen er ny assistenttræner i OB

Udover Ulrik Laursen har OB ansat en ny assistenttræner. Veteranen Michael Hemmingsen, der har spillet 410 kampe for klubben, har besluttet at stoppe sin aktive karriere. Men karrieren i OB fortsætter altså på trænerbænken på en to-årig kontrakt.

- Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre måde at begynde min trænerkarriere på. Det har længe været min ambition at blive træner, når jeg stoppede som spiller. At det første job så bliver i OB, er bare fantastisk, og jeg er naturligvis meget stolt over, at jeg har fået denne mulighed. Som spiller har jeg haft så mange store oplevelser med OB, og det glæder jeg mig til også at få i fremtiden. Samtidig bliver det utrolig spændende at arbejde sammen med én, der har så stor erfaring som Bruce Rioch, og som også har prøvet at tage springet fra spiller til træner, siger Michael Hemmingsen.