Ulykke på Fynske Motorvej: Fem bilister taget for at filme fra modkørende spor

Der var lange køer i begge retninger efter en ulykke ved Ejby, fordi bilister i det modsatte spor ville filme ulykken med deres mobiltelefon.

En personbil kørte op i en lastbil på Fynske Motorvej ved Ejby onsdag eftermiddag. Lastbilchaufføren og føreren af personbilen er begge fra udlandet.

De blev kørt til skadestuen for at blive tjekket for smerter i nakken, men ellers var der kun tale om materiel skade, meddeler Søren Frederiksen, der er vagtchef hos Fyns Politi. 

Som følge ud af ulykken på motorvejen opstod der lange køer - i begge retninger. Ifølge politiet skyldtes køen i modsatte spor blandt andet, at flere bilister valgte at filme ulykken fra det modsatte spor.

- Vi har skrevet fem sager om håndholdt telefon, siger Søren Frederiksen.

De fem bilister kan derfor se frem til en bøde for at have brugt håndholdt mobiltelefon i forbindelse med ulykken ved Ejby. Det koster 1.500 kroner i bøde, hvis man benytter sin mobiltelefon under kørslen. 

Fyns Politi opfordrer til, at bilister ikke sænker farten og filmer ulykker, der sker i det modsatte spor eller andre steder på motorvejen.

Ulykken skete klokken 15.07, og oprydningsarbejdet skabte kø i timerne efter. Oprydningsarbejdet er dog overstået, og trafikken glider igen i begge retninger. 

Oversigt

    Oversigt