Underskrifter mod ulykkesplagede Middelfartvej

Beboere til den ulykkesplagede Middelfartvej vest for Odense afleverede onsdag 131 underskrifter til Poul Weber, der er formand for Fyns Amts Trafik- og Miljøudvalg.

-

Beboere til den ulykkesplagede Middelfartvej vest for Odense afleverede onsdag formiddag 131 underskrifter til Poul Weber, der er formand for Fyns Amts Trafik- og Miljøudvalg. 

- Vi håber, at vi med underskrifterne enten kan få et kamera opstillet langs vejen eller en ordentlig belysning, siger Lone Austin der har været med til underskriftsindsamlingen. 

I løbet af de seneste uger har to mennesker mistet livet på Middelfart i Odense. En 15-årige blev dræbt 5. september, da hun var på vej hjem fra en fest, og en 71-årig kvinde mistede livet, da hun kørte ud på Middelfartvej og blev ramt af en bil, der kom kørende med høj fart ud af Middelfartvej. Begge ulykker skete samme sted ved Blommenslyst. 

De aktuelle dødsulykker har fået beboerne til at kræve bedre sikkerhed på vejen ved et borgermøde. Beboerne kræver blandt andet vejlys på Middelfartvej og hyppigere hastighedskontroller fra politiets side. 11 har mistet livet på Middelfartvej de seneste 5 år.

Formanden for Fyns Amts Trafik- og Miljøudvalg, Poul Weber, deltog i beboermødet.  Han kan dog ikke love, at Fyns Amt vil opsætte lys langs den farlige vej.        

- Vejen går gennem landområder, og vores ressourcer rækker ikke til at sætte lys op på alle landeveje, siger Poul Weber(V).

Oversigt

    Oversigt