Undslupne strudse skal skydes

De seks strudse der tirsdag eftermiddag undveg fra en farm på Østfyn er stadig på fri fod. Af frygt for at dyrene skal skabe ravache vil ejeren nu følge politiets råd og skyde strudsene inden det bliver mørkt. Se tv-indslag

Dyrene jages på hele Østfyn

De seks strudse der tirsdag eftermiddag undveg fra en farm på Østfyn er stadig på fri fod. Af frygt for at dyrene skal skabe ravache vil ejeren nu følge politiets råd og skyde strudsene inden det bliver mørkt.

Nyborg Politi er dagen igennem blevet kimet ned at fynboer der har set de seks undslupne strudse. Onsdag eftermiddag havde ejeren færden af en struds på Ørbækvej i Ferritslev og en anden struds løber vest på med kurs mod Odense. Resten af flokken er indtil videre ikke lokaliseret.

Politiet har pålagt ejeren at finde "en ordning" på de bortløbne dyr inden mørkets frembrud, og det vil i praksis sige at dyrene skal skydes.

Denne anbefaling har strudsealver Hald fra Kullerup valgt at følge, da strudsene kan blive mere end vanskelige at indfange i levende live. Foreløbig har ejeren lavet en aftale med to jægere om at de skal skyde strudsene, hvis de kommer i nærheden af dyrene.

Oversigt

    Oversigt