Ungdoms-OL: Fynsk skytte nummer 11

Den kun 16-årige Christina Van Elzelingen satte personlig stævne-rekord ved Ungdoms-OL i Kina, hvilket gav hende en 11. plads.

Skytten fra Særslev Skytteforening gjorde det så flot, som man kunne håbe på ved de olympiske lege for unge. En ny personlig stævne-rekord på 369 (ud af 400 mulige) blev sat natten til søndag.

Den unge skytte fejrede sit 3-års jubilæum sammen med sin træner Brian Madsen dagen før hendes skydning i Kina, og de er begge helt ovenud tilfreds med resultatet. Særligt det sidste år, har Christina udviklet sig meget og tingene går utroligt stærk.

 

Ved udtagelsesskydningen i Moskva i marts måned blev resultatet ikke godt nok til at kvalificere sig direkte til OL i Kina, så glæden var ekstra stor da hun fik et af de eftertragtede wildcards. Nu har Christina Van Elzelingen bevist at hun har det der skal til for at være med i toppen. Det var kun ganske få point, der holdt den fynske skytte fra en plads i finalen.

 

Nu kan Christina se frem til sin anden skydning om et par dage. Det er en mix-skydning og ikke en disciplin hun har stiftet bekendtskab med tidligere.

Som eneste danske skytte vil hun blive tildelt en partner fra et andet land og sammen skal de så skyde mod de andre hold.

Efterfølgende venter der ca. 10 dage med bare at opleve det store arrangement og den kinesiske kultur inden de danske atleter kommer hjem d. 30 august. Det er et krav at de olympiske deltagere bliver i Kina under hele arrangementet og derfor når Christina ikke hjem til at deltage ved Nordisk Mesterskab, der afholdes i København d. 21 - 24 august.

Oversigt

    Oversigt