Ungdomsbande bag togrøverier

Københavns S-tog var omdrejningspunktet, da en ungdomsbande i vintermånederne frarøvede en lang række passagerer deres ejendele og truede sig til at hæve penge på deres dankort, mener anklagemyndigheden.Siden begik banden, ifølge anklagerens påstand, lignende røverier i Århus, Odense, Kolding og Københavns forstæder i perioden 6. december 2002 til 13. januar 2003.

-

Københavns S-tog var omdrejningspunktet, da en ungdomsbande i vintermånederne frarøvede en lang række passagerer deres ejendele og truede sig til at hæve penge på deres dankort, mener anklagemyndigheden.

Siden begik banden, ifølge anklagerens påstand, lignende røverier i Århus, Odense, Kolding og Københavns forstæder i perioden 6. december 2002 til 13. januar 2003.

Tre unge mænd på 20 og 19 år er tiltalt i sagen, som fredag begyndte i Østre Landsret. De nægter sig skyldige i anklagerne, men erkender enkelte forhold. To er anklaget for henholdsvis 18 og 17 kriminelle forhold, mens den tredje er tiltalt for at have deltaget i 11 strafbare handlinger.

Den ene bor i Århus, den anden er fra Nordsjælland, mens den tredje stammer fra Ishøj. Dommen ventes afsagt midt i december.

 /ritzau/

Oversigt

    Oversigt