To unge dømt for trusler mod klubleder

De to unge mænd på 16 og 18 år blev onsdag kendt skyldige for trusler mod klubleder i Gislev.

De to unge mænd nægtede sig skyldig. De erkendte dog i retten, at de opsøgte klublederen i Gislev, Carsten Olsen. Men ikke for at true ham. De forklarede, at de bare ville snakke med ham om, hvorfor han - ifølge de unge mænd - havde sagt til den 18-åriges kæreste, at han kunne finde på at slå og voldtage piger, når han blev fuld.
 
- Vi tvivler ikke på, at I kom for at snakke. Og vi kan heller ikke udelukke at han (klublederen red.) har sagt sådan. Men det berettiger ikke til at komme anstigende på den måde og stille sig foran manden med højrøstet tale, forklarede dommer Dorit Kring ifølge Fyens Stiftstidende.

- Jeg tager den til efterretning, det er alt, hvad jeg kan sige. Men selvfølgelig er det altid rart at kunne lægge en opgave bag sig, så man bedre kan koncentrere sig de nye udfordringer, siger klubleder, Carsten Olsen.   

Fire og otte måneders fængsel

Dommen var ikke kun for truslerne mod klublederen, men i vurderingen indgår der også andre voldsepisoder. Blandt andet havde de smidt en 14-årig dreng i havnen i Kerteminde, hvorefter de sparkede ham. Desuden har de overfaldet flere andre unge mænd. 
 
Den 16-årige fik otte måneders fængsel, hvoraf de fire måneder blev betinget på grund af hans unge alder. Den 18-årige fik fire måneders fængsel.

De har nu 14 dage til at beslutte om de vil anke dommen.

Se tidligere indslag

Oversigt

    Oversigt