Unge hærgede fest i Kullerup og lavede hærværk i Nyborg

Forældre ved en ungdomsfest måtte tilkalde politiet, da unge fra Odense dukkede op. Tre personer blev anholdt.

Mellem klokken 01.00 og 03.00 natten til søndag havde betjente fra Fyns Politi travlt i området mellem Kullerup Forsamlinghus og Nyborg Station.

Her hærgede en gruppe unge mænd mellem 15 og 18 år fra Odense så meget, at det endte med tre anholdelser, oplyser vagtchef Thomas Bentsen ved Fyns Politi til TV 2/FYN.

Det hele tog fart, da nogle forældre til en ungdomsfest i forsamlinghuset i Kullerup måtte give op overfor nogle ubudne unge mænd, som forsøgte at "crashe" festen. De forsøgte blandt andet at fremprovokere slagsmål.

Da politiet kom frem til Kullerup var de unge kørt fra festen. I stedet dukkede de op i det indre Nyborg, hvor de var blevet afvist ved et værtshus. 

Den afvisning udløste tilsyneladende vrede, så de var begyndt at lave hærværk og sparkede blandt til biler inden de kørte fra stedet.

Politiets patrulje stoppede kort efter fire af de unge mænd kørende i en bil. Bilen blev ført af en 18-årig. Han var påvirket af spiritus og formentlig også narko, siger Thomas Bentsen. 

Den 18-årige havde hash på sig og blev taget med på politigården, hvor han fik foretaget en blodprøve og derefter løsladt.

Ikke lang tid efter måtte patruljen til Nyborg Station, hvor seks personer fra det samme selskab nu chikanerede folk og udøvede hærværk. 

Her blev to 15-årige og en 18-årig anholdt.

Oversigt

    Oversigt