Unge kvinder med kræft stifter netværk

Landsmøde for unge kræftramte afholdes i Svendborg. To unge kræftramte fynske piger gør et stort arbejde for at landsmødet.

Det er første gang Kræftens Bekæmpelse afholder et stort landsmøde for unge kræftramte. Kronprinsesse Mary vil overvære åbningen af landsmødet, der foregår i Svendborg

To unge kræftramte fynske piger, Kristine Keinicke og Trine Dichmann, har gjort et stort arbejde for at gøre landsmødet til en realitet og skabe nogle tilbud til unge med kræft på Fyn.

Har været med til at stifte to netværk

Kristine Keinicke, 26 år, fik diagnosen lymfeknudekræft i september 2006 og Trine Dichmann, 31 år, fik diagnosen skjoldbrugskirtelkræft i december 2006. De er nu veninder og begge fysioterapeutstuderende. 

De to unge kvinder har sammen været med til at stifte netværket Drivkræften og Proof of Life i Odense, og det er gået hurtigt med at få medlemmer.
 

Landsmøde til september

Kristine Keinicke og Trine Dichmann har fået etableret et forløb om angst på kræftrådgivningen i Odense, og de er nu også med til at arrangere det landsmøde Kræftens Bekæmpelse holder i samarbejde med de to netværk Drivkræften og Proof of Life 12. og 13. september.

Landsmødet skal være med til at give unge kræftramte et netværk af andre unge, der ved, hvad det vil sige at kæmpe mod kræften.

Hvert år rammes mellem ca. 1200 unge i alderen 18-35 år af kræft.

www.drivkraeften.dk/landsmode

Oversigt

    Oversigt