I det fynske folks tjeneste

Unge påkører 19-årig med vilje

Et slagsmål på gaden i Vejle udvikler sig til grov vold, da tre unge vender bilen og kører en mand ned.

Et slagsmål mellem en gruppe fynboer og en gruppe unge fra Vejle - alle mellem 18 og 25 år - udartede sig lørdag nat, da tre unge sprang ind i en bil og med vilje påkørte en af dem, som de havde været i klammeri med.

Bilens omkring 20-årige fører sigtes for vold og forsætlig påkørsel. Sydøstjyllands Politi overvejer, om hans to passagerer skal sigtes for medvirken til påkørslen.

Manden og de to passagerer, alle fra Fyn, holder i deres bil i vejkanten på Koldinggade i det centrale Vejle ved 1-tiden lørdag nat, da en gruppe andre unge kommer forbi på fortovet. Af en eller anden grund kommer de to grupper i klammeri. De tre fynboer står ud af bilen, og det kommer til et slagsmål.

Episoden udvikler sig til grov vold, da de tre fynboer springer ind i bilen igen, kører et stykke, foretager et u-sving og kører ind i en af dem, de lige har været i slagsmål med.

Offeret er en ung mand fra Vejle på omkring 19 år, der dog slipper med knubs.

De tre fynboer er blevet anholdt af Fyns Politi, og føreren af bilen fremstilles søndag i grundlovsforhør ved Retten i Vejle.

Politiet er i gang med at vurdere, om der også skal rejses sigtelse mod andre af de unge.

- Foreløbig ved vi ikke meget om, hvad slagsmålet drejede sig om, men vi arbejder på at komme til bunds i, hvad konflikten handlede om, og hvem der gjorde hvad, siger vagtchef Søren Løvendahl, Sydøstjyllands Politi.