Unge politikere: Vi kan tillade os mere

Det er ikke kun garvede politikere, der er klar til valgkamp. De unge fynske politikere melder sig også klar. De unge politikeres særlige våben bliver de mere utraditionelle og skæve valgkampagner.

Mere skævt og sjovt

Selvom de voksne og mere erfarne politikere på Christiansborg sjældent sætter fingrene imellem, når de søsætter den ene kampagne efter den anden for at gøre det politiske liv surt for modstanderne på den anden fløj, er de unge politikere ikke bange for at skrue yderligere på knapperne.

Det slår de to folketingskandidater, Marlene Ambo Rasmussen fra Venstre og Carl Valentin fra SF, fast i dagens udgave af Fyn Live.

- Det er klart, at som ung politiker kan man tillade sig at skrue lidt mere på sin kampagne og gøre det hele lidt mere skævt og sjovt, siger Marlene Ambo Rasmussen fra Venstre.

Overraskelser i løbet af valget

En opfattelse som konkurrenten fra SF, Carl Valentin, deler. Samtidig lover han, at kampagnen fra SF vil komme til at overraske.

- Vi kommer til at lave en sindssygt fed kampagne her på Fyn. Vi skal lave store banner-drops ned fra banegårdscentret og vi skal ud på gaden og samle underskrifter ind, siger Carl Valentin fra SF.

- Jeg tror også, at der kommer nogle overraskelser i løbet af valgkampen med nogle fede og lidt anderledes ting som de klassiske kandidater nok ikke tør gøre, siger Carl Valentin fra SF.

Folketingsvalget er som bekendt ikke udskrevet endnu, så kampagnerne er parkeret indtil videre. Især Marlene Ambo Rasmussen er ivrig efter at sætte valgkampagnen fra Venstre i gang. Hun håber, at valget bliver udskrevet i morgen.

Se Fyn Live, hvor de to politikere taler om det kommende folketingsvalg, øverst.

Oversigt

    Oversigt