Uniformerne skaffer rabat

Pibegrillen i Svendborg har en rabatordning der gavner politiets lyst til fastfood. Når de vil have en hotdog, får de den 10 % billigere end borgere uden uniform.

Bøffen af oksekød bliver stegt på grillen, pomfritterne bliver sprøde i frituregryden og ketchuppen bliver rystet ud over pølsen i den nylavede hotdog.

Britt Petersen byder velkommen til sin grill. Er det en politimand i uniform der træder ind, behøver han kun at betale 90 % for den lækre hjemmelavede burger.

''De kommer her ikke for de 4 kroners rabat, men for at smage min dejlige mad. Overalt fås rabatordninger, og jeg benytter mig også selv tit af det.'', siger Britt Petersen.

Et spørgsmål om moral

10% på fastfood er ikke noget der skaber stor forargelse, men politiet stræber efter at være så rene som mulige. Og at tage imod rabatordninger er langt uden for deres moral.

''Jeg har kun den her ordning, fordi de tidligere ejere havde den. Jeg har sat rabatten ned fra 25 til 10 %. Jeg får ingen særbehandling af politiet, og de får ingen service af mig.'', siger Britt Petersen (forpagter af Pibegrillen).

Pibegrillen giver også rabat til taxa- og buschauffører, men de der får glæde af rabatordningen er ikke bedre kunder end alle andre, hævder Britt Petersen.

Oversigt

    Oversigt