Uro på Egely

Utilfredshed med ny ledelse på Egely har ført til sygemeldinger og stor udskiftning blandt medarbejderne.

De kriminelle unge på Egelys otte afdelinger på Fyn bliver mødt af mange nye medarbejdere på ungdomsinstitutionen, skriver Fyns Stiftstidende.

Mange sygemeldinger og omkring 20-25 opsigelser har siden nytår sat sit præg på dagligdagen, fortæller flere medarbejdere, som Fyens Stiftstidende har talt med.

Vi er desperate

Egely har godt 130 ansatte fordelt på de otte afdelinger på Fyn.

- Vi er desperate. For vi kan godt li' vores arbejde, men det pædagogiske produkt, vi leverer i forhold til de unge, ender med ikke at være godt nok, siger én anonym medarbejder til Fyns Stiftstidende.

De anonyme medarbejdere siger, at problemer ligger hos den nye ledelse.

Presset psykisk arbejdsmiljø

Forstander Flemming Pommer tiltrådte ved årsskiftet, og en arbejdspladsvurdering (APV), der blev udarbejdet i august, fortæller om et hårdt presset psykisk arbejdsmiljø:

- Ledelsen er topstyret og diktatorisk og forsøger at omgå alle procedurer og politikker, lyder én kommentar.

- Folk langtidssygemelder sig og rejser i flæng. Det er der god grund til: Der er forskelsbehandling af værste skuffe, skriver en anden.

Det har ikke været muligt for avisen at få en kommentar fra forstander Flemming Pommer, der henviser til ledelsen i Region Syddanmark, som er ansvarlig for Egely.

Møde er aftalt

Regionens socialdirektør, Anders Møller Jensen, bekræfter , "at vi er obs på det".

- Vi har en proces i gang og er i dialog med ledelsen. Men jeg drager ingen konklusion, for det har jeg ikke basis for endnu, forklarer han til Fyns Stiftstidende.

Og Anders Møller Jensen tilføjer, at der på baggrund af APV'en nu er aftalt et møde med de involverede parter.

Oversigt

    Oversigt