I det fynske folks tjeneste

Urolig elev bliver på Korup Skole

Forældrene til en kriseramt skoleklasse fra Korup mødtes tirsdag aften med skolens ledelse. Forældrene kræver en elev fjernet fra skolen, fordi han tyranniserer de andre børn. Men skolens ledelse vil ikke imødekomme kravet.

-

Eleverne i 4. klassen føler sig chikaneret af den urolige dreng

Forældrene til en kriseramt skoleklasse fra Korup mødtes tirsdag aften med skolens ledelse.

Forældrene kræver en elev fjernet fra skolen, fordi han tyranniserer de andre børn. Men skolens ledelse mener forældrene overreagerer.

Ultimativt krav

De frustrerede forældre til børnene i 4. klassen på Korup Skole mødte op til mødet tirsdag aften med et bestemt krav.

- Vi vil have at den pågældende elev væk fra skolen og det er ultimativt krav, siger Helle Jensen, der er mor til et barn i klassen.

Drengen kom ind i klassen på Korup Skole sidste sommer. I følge forældrene har han lige siden saboteret undervisningen og været truende overfor de andre børn. Før sommerferien var han elev på Paarup Skole, men blev flyttet væk, fordi forældrene til hans klassekammerater også der krævede ham væk fra skolen.

- Han bruger vold og dødstrusler, vores børn er bange for ham, siger Allan Jensen.

Overvejer boykot

Men forældrene fik ikke i første omgang noget ud af deres møde med skolens ledelse.

- Vi fastholder at eleven skal have en chance. Forældrene overreagerer efter vores opfattelse, og vi har heller ikke kompetence til at fjerne elever, siger Kurt Schandorff, der er skoleinspektør på Korup Skole.

Forældrene vil nu overveje deres næste skridt, som kan blive boykot af undervisningen.