I det fynske folks tjeneste

Usædvanlig grov vold i Odense

En 30-årig mand fra Odense er indlagt med alvorlig kraniebrud og dybe blødninger i hjernen, efter grov vold i Odense natten til lørdag.

Klokken 02.40 natten til lørdag måtte Fyns Politi rykke ud til en anmeldelse om vold på Falen i Odense.

En 30-årig mand var blevet overfaldet af to andre mænd og skaderne var alvorlige. Manden er nu indlagt på neurokirugisk afdeling på Odense Universitetshospital med alvorligt kraniebrud og tre dybere blødninger i hjernen. Han er meldt udenfor livsfare.

Manden havde sammen med en kammerat og sin x-kæreste været i byen på Arkaden. Tidligt på aftenen havde to høje fyre opsøgt pigen, men hun afviste dem. Politiet tror at det er de to mænd, der senere overfaldte den 30-årige.

Da manden og kammeraten forlader diskoteket klokken halv to, for at gå hjem, opsøges de af to mænd på Falen. Kammeraten bliver væltet omkuld, mens den 30-årige altså bliver sparket og slået kraftigt på kroppen og i ansigtet.

Politiet leder i øjeblikket efter de to gerningsmænd. Begge er mellem 20-25 år,  ca. 190 cm. høje, og med mørkt hår. Den ene var iført en hvid trøje og har muligvis en piercing i det ene øjenbryn. Den anden gerningsmand var iført en sort bluse. 

Fyns Politi har indledt en intensiv efterforskning af sagen. Der findes ingen vidner til den grove vold, men både kammeraten og x-kæresten vil blive afhørt i løbet af lørdagen. Derudover skal diskotekets overvågningsbilleder ses igennem.