I det fynske folks tjeneste

Uskyldigt anholdt i voldtægtssag

To mænd er blevet løsladt efter de fejlagtigt blev anholdt for voldtægtsforsøg.

De to mænd på 27 og 28 år der tidligere på dagen blev anholdt for voldtægtsforsøg, er nu blevet løsladt. Videoovervågning viser, at politiet havde fat i de forkerte personer.

De to mænd skulle have været til grundlovsforhør ved retten i Svendborg søndag eftermiddag, men det er nu aflyst, efter at politiet har haft mulighed for at gennemse overvågningsbilleder fra værtshuset James Dean, hvor den forurettede kvinde mødte to personer, der senere forsøgte at voldtage hende.

Sådan så historien ud tidligere i dag
Fyns Politi har søndag morgen anholdt to mænd på 27 og 28 år for forsøg på voldtægt af en 40-årig kvinde fra Odense.

De tre personer kendte ikke hinanden i forvejen, men havde talt sammen under et besøg på Odense-værtshuset James Dean. Omkring klokken fem søndag morgen tilbød mændende at køre kvinden hjem, hun takkede ja, men istedet for at føre bilen til kvindens bopæl kørte de mod Vollsmose.

Kvinden fattede mistanke på Vollsmose Allé, og sprang ud af bilen. Den 28-årige mand fulgte efter kvinden, fangede, fastholdt og befamlede hende efter at han havde revet både bukser og underbukser af hende.
Reddet af telefonenKvinden havde nået at ringe til alarmcentralen inden hun blev fanget, og det opdagede manden, der flygtede fra gerningsstedet.

Politiet nåede hurtigt frem til den chokerede kvinde, der kunne give politiet oplysninger nok til at de kort efter kunne stoppe og pågribe de to mænd i bilen.

De to mænd vil blive fremstillet i grundlovsforhør søndag.

Ved du noget? Så send os et tip