Utaka forlænger OB's sejrsstime

I en kedelig forestilling sikrede Peter Utaka OB den tredje sejr på stribe i 1-0-sejren over Randers.

OB ligner for alvor et hold, der er på vej ud af krisen. Få minutter før slutfløjtet sikrede Peter Utaka fynboernes tredje sejr på en uge, da Randers blev besejret 1-0 i mandagens Superliga-kamp i Odense.

Men det holdt hårdt for de fynske værter. OB havde svært ved at tilspille sig chancer i en chancefattig kamp, hvor det var tydeligt, at begge hold savnede deres topscorere.

Den nyudnævnte landsholdsspiller Hans Henrik Andreasen (OB) og Yura Movsisyan (Randers) sad ude med henholdsvis karantæne og en skade. Og det kunne ses på kvaliteten i offensiven.

Randers lignede gennem det meste af kampen ikke et hold, der ville frem og skabe kampen, men satsede i stedet på hurtigt omstillingsspil. Det blev dog aldrig for alvor farligt for et stærkt fynsk forsvar.

Hjemmeholdet prøvede meget, men havde svært ved at tilspille sig de åbne målchancer. Til sidst lykkedes det dog for Peter Utaka at afgøre kampen med sit syvende sæsonmål i ligaen.

Det var nok til hjemmesejren, der sender fynboerne op fjerdepladsen og fuldendte en god uge for dem. I de to foregående kampe besejrede OB FC Nordsjælland i ligaen og Young Boys i Europa League.

Med nederlaget forbliver Randers under nedrykningsstregen, og er uden sejr i de seneste 10 Superligakampe.

Oversigt

    Oversigt