I det fynske folks tjeneste

Mekaniker slået i hovedet med hjulnøgle

Politiet måtte rykke ud til OUH, da pårørende til en forurettet og en gerningsmand kom op at toppes. Politiet måtte anvende peberspray.

Det var her på Odense Autogenbrug & Skrot at en mekaniker blev slået i hovedet med en hjulnøgle. Foto: Google Street View

En mere end utilfreds mand dukkede lørdag formiddag op hos Odense Autogenbrug & Skrot på Kildemosevej i Odense C og konverterede formentlig besøget til frihedsstraf.

Kort efter klokken 11.00 opsøgte den 55-årige mand værkstedet, og kom op at skændes med en mekaniker. Det endte med, at den 55-årige griber en hjulnøgle og slår mekanikeren oven i hovedet.

- Han får en stor flænge i hovedet og en kraftig hjernerystelse, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen til TV 2/FYN.

Den 55-årige blev fastholdt af den forurettede mekaniker, en kollega og nogle vidner indtil politiet ankom og kunne anholde manden.

- Det er kvalificeret vold, så vi snakker om frihedsstraf, siger Asbjørn Larsen om, hvad der venter gerningsmanden.

Peberspray på hospitalet

Men her slutter sagen ikke. Både den forurettede og gerningsmanden måtte en tur på OUH - gerningsmanden for nogle knubs han havde fået under tilbageholdelsen.

På OUH fik begge parter besøg af pårørende og her gik det ikke værre end, at de pårørende kom op at toppes i en sådan grad, at politiet klokken 14.22 måtte tilkaldes og bruge peberspray for at dæmpe gemytterne.

Et par af de pårørende blev bortvist og kan nu forvente en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.